FIOD

FIOD2022-10-10T13:42:00+00:00

Wat als de FIOD langs komt?

Wanneer de FIOD bij u langs komt, doet u er verstandig aan om direct een advocaat gespecialiseerd in FIOD zaken in te schakelen. LexxTax kan u bijstaan wanneer u wordt geconfronteerd met een inval. Hoe eerder u dit bij een advocaat-belastingkundige neerlegt, hoe beter u geholpen kunt worden.

Wat doet de FIOD.

De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst is de opsporingsdienst van de Belastingdienst in Nederland. De FIOD spoort financiële fraude en belastingfraude op.

De FIOD houdt zich bezig met onder andere witwassen van crimineel vermogen, faillissementsfraude en btw-carrouselfraude.

De FIOD heeft de volgende opsporingsbevoegdheden:

  • Inbeslagname
  • Binnentreden
  • Vordering tot uitlevering
  • Doorzoeking
  • Overige dwangmiddelen

Meer informatie over de FIOD?

Heeft u vragen over de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst, krijgt u bezoek of heeft u een bezoek gehad van de FIOD? Bel met LexxTax voor professionele ondersteuning. LexxTax is gespecialiseerd in fiscaal recht en kan uw vragen beantwoorden. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten zodat wij u binnen 1 werkdag terug bellen. Alle gesprekken worden met discretie behandeld.

Laat ons u helpen

Wilt u graag weten wat LexxTax voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend, kosteloos en ongedwongen kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

Bel 020 244 15 49
Vaak weten we binnen een uur en kosteloos wat de mogelijkheden zijn.

mr. M.S. Dunant Maurits
mr. M.S. Dunant MauritsFiscaal Advocaat
Go to Top