Voldoen uw adviezen volledig aan de spelregels van de fiscus?

U heeft uw cliënt voorzien van een scherp (fiscaal) advies of u heeft de boekhouding van uw cliënt volledig op orde. Maar bent u zeker of dit voldoet aan de formeel rechtelijke spelregels van de Fiscus? Ofwel, is uw cliënt fiscus proof? LexxTax Belastingadvocaten en Belastingexperts kijkt met een fiscaal formeelrechtelijke bril naar uw adviezen aan uw cliënten en geeft u eventueel oplossingen dit formeel correct te krijgen. Mocht de Fiscus daarna nog vraagtekens hebben, zult dit goed kunnen onderbouwen.

Waarom schakelt u LexxTax in?

Wij van LexxTax kennen de klappen van de zweep. Er wordt meer over uw schouder meegekeken en uw handelen als accountant, belastingadviseur of boekhouder wordt steeds vaker onder een vergrootglas gelegd. Zo is onlangs bepaald dat intermediairs de plicht hebben de door hun bedachte en/of geadviseerde fiscale constructies aan de belastingautoriteiten voor te leggen. Dit maakt het er voor intermediairs niet prettiger op.

LexxTax neemt deze onzekerheden weg en zorgt dat uw cliënt zich beter wapent tegenover de fiscus. U kunt zich weer richten op uw eigen expertise met LexxTax als back-up.

LexxTax als partner van intermediairs

Wij van LexxTax zijn gespecialiseerd zowel het fiscale strafrecht als wel van het belastingrecht. Wij bedenken geen fiscale constructies of doen de boekhouding voor cliënten. Dit laten wij over aan experts op die gebieden. Met andere woorden, uw cliënt blijft úw cliënt.

Mocht u of uw cliënt echter in conflict komen met de Belastingdienst, dan kan LexxTax u en/of uw cliënt bijstaan bij belastingcontroles, FIOD-onderzoeken, bezwaar- en beroepsprocedures (fiscaal strafrecht) en inkeerregelingen.

Daarnaast is LexxTax ook bereikbaar voor overleg of om te sparren over vragen omtrent uw fiscale adviezen in het licht van het formeel fiscaal (straf-) recht.

Neemt u contact op LexxTax voor een kennismaking

Natuurlijk kunt u ons direct bellen (+31 (0)20 244 15 49) als u of uw cliënt wordt geconfronteerd met een bezoek van de Belastingdienst. Toch is het verstandig om eerder met ons kennis te maken voordat u hiermee wordt geconfronteerd. Wij van LexxTax maken graag tijd zodat u nu alvast kennis met ons kunt maken en zijn dan ook graag bereid met u over dit onderwerp, vrijblijvend te spreken. Het is namelijk prettig te weten dat u een sterke backup heeft mocht u in dit soort stressvolle situaties belanden. Neemt u dat maar van ons aan, want nogmaals, wij kennen de klappen van de zweep.

Laat ons u helpen

Wilt u graag weten wat LexxTax voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend, kosteloos en ongedwongen kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

Bel 020 244 15 49
Vaak weten we binnen een uur en kosteloos wat de mogelijkheden zijn.

mr. M.S. Dunant Maurits
mr. M.S. Dunant MauritsFiscaal Advocaat