LexxTax
Belastingadvocatuur en Belastingexperts

Het kantoor heeft specialistische-, hoogwaardige kennis van zowel het fiscale strafrecht als wel van het belastingrecht. Met onze expertise begeleiden wij u intensief tijdens het proces.

Ons doel is om met onze kennis, ervaring en grote betrokkenheid onze client zo goed mogelijk bij te staan en zo goed mogelijk uw belangen te behartigen. Uw belangen staan bij ons centraal.

Wij denken daarbij vooral oplossing- en resultaatgericht. Wij ambiëren om hoogwaardige diensten te leveren, tegen redelijke tarieven. Wij procederen alleen als het echt nodig is en denken vooral aan de belangen van onze client.

U kunt u altijd met ons contact opnemen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

LexxTax kan u bij een fiscaal conflict of een fiscale vraag
bijstaan op de volgende vlakken:

Belastingrecht

Met onze expertise en heldere uitleg krijgt u overzicht en voorkomt u eventuele misstappen. Wij staan u o.a. bij op het gebied van belastingcontroles (boekenonderzoek), fiscale procedures, bestuurlijke boetes en internationaal belastingrecht

Fiscaal Strafrecht

Wij staan cliënten o.a. bij inzake vervolging door OM (indien onvermijdelijk), FIOD-onderzoeken (verhoorsbijstand, zwijgrecht), belastingfraude, witwassen, BTW-carrouselfraude en de inkeerregeling

Samen met de advocaat van LexxTax verliep het bezoek aan de Belastingdienst op een ontspannen, vriendelijke manier. Zonder LexxTax hadden wij ons geen raad geweten.

Met de hulp van de advocaten en experts van LexxTax voelden we ons minder bezorgd.
We hadden altijd direct contact met onze advocaat voor eventuele vragen.

Met LexxTax werd helder overlegd en waren de te nemen stappen overzichtelijk en aannemelijk. Dat stelde ons gerust.
Ze hebben ons enorm geholpen.

Met onze advocaat van LexxTax konden we vrijuit en vertrouwelijk spreken. Ze namen onze zaak serieus en luisteren goed naar onze situatie.

Met de combinatie van advocaten en experts kregen we een goed inzicht in onze zaak en voelden we ons gesterkt. Het heeft wat ons betreft zeker wat opgeleverd.

De eerste kennismaking was kosteloos en ongedwongen. We kregen meteen goed inzicht in de te volgen mogelijkheden en kwamen dan ook niet voor verassingen te staan.