Problemen met de fiscus? Schakel LexxTax in!

Waarom kiezen voor een Belastingadvocaat van LexxTax?

Bent u benaderd door de Belastingdienst over het indienen van een onjuiste belastingaangifte omdat u (of uw cliënt) bijvoorbeeld verdacht wordt van belastingfraude of het verzwijgen van (buitenlands) vermogen? Of heeft u een inval gehad van de FIOD? Dan doet u er verstandig aan om snel LexxTax in te schakelen. LexxTax behandelt uw zaak discreet en stelt als doel een geschil met de fiscus zo goed mogelijk in uw voordeel op te lossen. Het uitgangspunt is voorkomen dat de zaak naar de rechtbank gebracht wordt en u met negatieve publiciteit wordt geconfronteerd.

Onze cliënten zijn erg tevreden dat LexxTax hen begeleidt in het traject. Een belastingadvocaat of belastingexpert van LexxTax kent de zaak in kwestie goed, zowel inhoudelijk als procedureel, uiteraard ruimte latend voor uw persoonlijke situatie.

Samen met LexxTax vormt u een sterk team en zult u de confrontatie met de Fiscus of  Fiod met vertrouwen tegemoet gaan.

Wanneer schakelt u LexxTax in?

De belastingadvocaten en experts van LexxTax zijn ervaren op het gebied van fiscaal (straf-)recht. Wij staan cliënten bij die een geschil hebben of dreigen te gaan hebben met de fiscus of de FIOD. Daarnaast ondersteunen wij cliënten bij een boekencontrole door de fiscus en indien gewenst, dan wel noodzakelijk screenen wij uw administratie om zo eventuele risico’s uit te sluiten.

Een eerste gesprek is gratis en ongedwongen

Twijfelt u of u LexxTax zou moeten inschakelen om u bij te staan? Dan bieden we u de mogelijkheid om vrijblijvend kennis met ons te maken door voor een eerste gesprek geen kosten in rekening te brengen. U kunt bij één van onze vestigingen in Amsterdam of Leeuwarden langs komen. Wilt u liever telefonisch uw situatie bespreken, dan is dit voor ons geen probleem.

Discretie staat bij LexxTax voorop

De (telefoon-)gesprekken met de belastingadvocaat van LexxTax zijn volstrekt vertrouwelijk en mogen niet worden afgeluisterd. In dit kader wordt verwezen naar de website van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA): https://www.advocatenorde.nl/nummerherkenning. Advocaten dienen hiervoor telefoon- en faxnummers door te geven aan de NOvA die dit vervolgens toevoegen aan een systeem van ‘nummerherkenning’.

Wilt u een vertrouwelijk telefoongesprek, dan kunt u hiervoor het beste bellen met nummer 058 299 81 81. Wij kunnen u ook terugbellen met een telefoonnummer dat niet afgeluisterd mag worden. U kunt ook een persoonlijke afspraak maken met een Belastingadvocaat van LexxTax, zodat u vrijuit en vertrouwelijk kunt spreken.

Cliënten over LexxTax

Samen met de advocaat van LexxTax verliep het bezoek aan de Belastingdienst op een ontspannen, vriendelijke manier. Zonder LexxTax hadden wij ons geen raad geweten.

Met de hulp van de advocaten en experts van LexxTax voelden we ons minder bezorgd.
We hadden altijd direct contact met onze advocaat voor eventuele vragen.

Met LexxTax werd helder overlegd en waren de te nemen stappen overzichtelijk en aannemelijk. Dat stelde ons gerust.
Ze hebben ons enorm geholpen.

Met onze advocaat van LexxTax konden we vrijuit en vertrouwelijk spreken. Ze namen onze zaak serieus en luisteren goed naar onze situatie.

Met de combinatie van advocaten en experts kregen we een goed inzicht in onze zaak en voelden we ons gesterkt. Het heeft wat ons betreft zeker wat opgeleverd.

De eerste kennismaking was kosteloos en ongedwongen. We kregen meteen goed inzicht in de te volgen mogelijkheden en kwamen dan ook niet voor verassingen te staan.

LexxTax kan u bij een fiscaal conflict of een fiscale vraag
bijstaan op de volgende vlakken:

Belastingrecht

Met onze expertise en heldere uitleg krijgt u overzicht en voorkomt u eventuele misstappen. Wij staan u o.a. bij op het gebied van belastingcontroles (boekenonderzoek), fiscale procedures, bestuurlijke boetes en internationaal belastingrecht

Fiscaal Strafrecht

Wij staan cliënten o.a. bij inzake vervolging door OM (indien onvermijdelijk), FIOD-onderzoeken (verhoorsbijstand, zwijgrecht), belastingfraude, witwassen, BTW-carrouselfraude en de inkeerregeling